Tuesday, September 1, 2009

Pätnásty deň - zmena je život

Kým ste doma 29. augusta oslavovali výročie SNP, my sme sa vrátil z Gangotri späť do Dehra Dun. Stretli sme sa s priateľmi s ktorými sme sa zoznámili cestou do Mussoorie. Spoločne sme sa zhodli, že si pobyt v Dehra Dun predĺžime ešte o jeden deň a ostali sme tu aj 30. augusta.

31. augusta sme opäť zmenili kurz a ocitli sme sa v Chandigarhe, čo nebolo v našom pôvodnom itinerári plánované. Narazili sme tu na milého a zábavného chlapíka s turbanom na hlave, ktorý je tu známy ako anjel strážny turistov a píšu o ňom aj v miestnej tlači. Zbiera pozdravy od turistov z celého sveta v ich rodných jazykoch a tak sme mu aj my napísali do pamätníka pozdrav v slovenčine a na pamiatku sme sa spoločne odfotografovali, (foto zverejníme z technických dôvodov až po návrate).



Aj po 15 dňoch pobytu v Indii sme OK, ale naše bicykle sú na tom oveľa horšie Srdečne doma pozdravujeme naše rodiny i všetkých priaznivcov, ktorí nám držia palce. (Na obrázku je monument Otvorená ruka od Le Corbusiera realizovaný v Chardigarhe.)

[Via http://cestovatelia.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment